چاپ        ارسال به دوست

اطلاعات بهداشتی در ماه مبارک رمضان

با توجه فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان لازم است شهروندان عزیز وروزه داران گرامی بمنظور حفظ سلامت خود وافراد خانواده به نکات بهداشتی ذیل توجه کامل داشته باشند. ضمنا درصورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشت محیطی سریعا با شماره تلفن سامانه مدیریت نظارت و ارتباطات مردمی 1490 تماس حاصل نمایید 1- عدم خرید آش وحلیم درظروف فوم وپلاستیکی بعلت غیر بهداشتی بودن در اثرتجزیه ظرف در برابر حرارت دقت کنید که ظرف مورد استفاده حتما با ید از نوع گیاهی باشد. 2- عدم تهیه موادغذایی از اماکنی که فاقد مجوز بهداشتی باشند حتی محل های که بصورت خیرات موادغذایی توزیع می نمایند . 3- کلیه کادر خدماتی اماکنی که مبادرت به تهیه وآماده سازی خیرات موادغذایی حساس می نمایند موظف هستند رعایت کامل بهداشت فردی وبهداشت عمومی ولوازم وابزار کارنمایند وضمن اخذ گواهی تندرستی از مراکز بهداشتی نیز باید درحین کارملبس به روپوش وکلاه ودستکش باشند ودرتمام ایام با بازرسان بهداشت محیط همکاری نمایند 4- عدم خرید آش و حلیم ، زولبیا ، بامیه وشیرینجات از دستفروشان 5- عدم خرید موادغذایی فاقد مجوز های بهداشتی ( تاریخ تولید وانقضاء ، پروانه ساخت وپروانه بهره برداری ونام ونشانی کارخانه سازنده ونیز فاقد آنالیزاستفاده ازکیبات آن 6- عدم استفاده از آب های غیربسته بندی شده وفاقد مجوز های لازم بهداشتی 7- عدم خرید موادغذایی از اماکن غیربهداشتی . 8- عدم خرید فوستر ، تیاری وکرم کارامل ها ی دارای رنگ های غیرقابل مصرف وسرطانزا نظیر ( E-102 ) 9- عدم خرید آبمیوه های دارای رنگهای غیر قابل مصرف و سرطانزا نظیر (E- 211 و E- 224 ) 10- درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی سریعا با تلفن 1490 تماس حاصل نمایید 11- از خرید سس مایونز های که درخارج از یخچال نگهداری می شوند جدا خوداری وسریعا باشماره تلفن 1490 تماس حاصل نمایید 12- ازخرید مواد غذایی از مغازه های که کارکنان آن رعایت بهداشت فردی وبهداشت عمومی محل را ننموده اند خوداری شود 13- کارت بهداشتی نشانه سلامت کارکنان از بیماری می باشد پس ازمحل های که کارکنان آنها فاقد کارت تندرستی می باشند جدا خوداری نمایید 14- کوتاه شدن ناخن های دست یکی از راه های مهم پیشگیری در انتقال بیماریهای واگیر وروده ای وانگلی به موادغذایی می باشد پس خرید از اماکنی که کارکنان شاغل درمحل داری ناخن های بلند می باشد جدا خوداری شود وباتلفن 1490 تماس بگیرید 15- از خوردن موادغذایی وآشامیدنی داغ در ظروف فوم وپلاستیکی به لحاظ تجزیه شدن موادبکاربرده شده مانند مونومرهای سرطانزا وحل در موادغذایی وآشامیدنی جدا خود داری گردد 16- هرگونه شکایات بهداشت محیطی را می توانید از طریق سامانه 1490 ویا با سامانه مدیریت نظارت و ارتباطات مردمی http//; zrm .behdasht.gov.ir اعلام فرمایید ضمنا این سامانه نتایج حاصله را به اطلاع شما خواهند رساند 17- ازخرید دوغ وماست فاقد تاریخ تولید وانقضاء وپروانه ساخت به لحاظ غیر بهداشتی بودن جدا خوداری شود 18- تهیه زولبیا وبامیه بایستی درشرایط کاملا بهداشتی وبا استفاده از روغن های با ترانس پایین انجام گردد. لذا درمحل های نامطمئن استفاده ازروغن های با ترانس بالا وروغن های دارای پر اکسید بالا ونیز حرارت بیش ازحد ونهایت تولید سم آکرولین که درمواد غذایی باعث مسمومیت وسرطانزای 100% را در برخواهد داشت پس از خرید اینگونه موادغذایی خود داری وسریعا با تلفن 1490 تماس حاصل نمایید


٠٢:٢٨ - 1394/03/30    /    شماره : ١٠٧٠    /    تعداد نمایش : ١٦٨



خروج