چاپ        ارسال به دوست

فعالیت گروه سلامت و محیط کار در طرح سلامت نوروزی سال 1397

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

فعالیت گروه سلامت و محیط کار در طرح سلامت نوروزی سال 1397

 

در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی، تیم های سلامت محیط در استان هرمزگان از 15 اسفند سال گذشته تا 15 فروردین ماه سال جاری بصورت شبانه روزی در سطح استان فعالیت نمودند. پیش از اجرای این برنامه تیم های عملیاتی در کلیه شهرستانهای تابعه آموزشهای لازم را فراگرفتند تا با استفاده از دستورالعمل های جدید و براساس تجربیات سالهای گذشته فعالیت بهینه تری به شهروندان و مسافران نوروزی ارائه نمایند.

طی این مدت بیش از 37 هزار و 997 بازدید از مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان هرمزگان صورت گرفت که نسبت به سال گذشته با افزایش 9 درصدی همراه بود.

کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط با یکهزار بازید از اماکن بین راهی داشته که افزایش 11 درصدی نسبت به سال گذشته رارقم زدند. تعداد 914 مورد بازدید مشترک با سایر ادارات و سازمانهای مرتبط انجام شد که از افزایش 8 برابری نسبت به سال گذشته برخوردار شد. همچنین تعداد نمونه برداری از مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تعداد کلرسنجی انجام شده بصورت مطلوب انجام شد وهر کدام افزایش 30 درصدی نسبت به سال گذشته داشتند.

بررسی و رسیدگی روزانه به حدود 23 مورد از گزارشات مردمی در خصوص مواد غذایی از دیگر اقدامات بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی بود که که این فعالیت نیز نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشت. در این مدت 685 مورد شکایت مردمی در سامانه 190 ثبت شد.

در این دوره از اجرای برنامه سلامت نوروزی،  براساس آمارهای ارائه شده،  به دلیل تلاش و پیگیری کارشناسان بهداشت محیط  در سطح شهرستانهای تابعه  و عملکرد مطلوب آنان پیش از اجرای برنامه سلامت نوروزی، تعداد مراکز و اماکن عمومی متخلف تعطیل شده و معرفی شده به مراجع قضایی، اخطارهای صادر شده به دلیل تخلفات بهداشتی و مقدار موارد غذایی فاسد و معدوم شده نسبت  به مدت مشابه در سال گذشته کاهش چشمگیری داشت.

 

 

 

 


١٧:٤٧ - 1397/01/20    /    شماره : ١١٢٣٦    /    تعداد نمایش : ٨



خروج